Първи политически скандал в Благоевград! Лидерът на ЕКИП – Вл. Елезов обявява война на колегата си и партиен лидер Андон Тодоров – Бали!

Пишман лидерът на ГС „Екип“ – Благоевград Владимир Елезов е на път да разпали първата политическа война в югозападна България и главно в Благоевград. Причината е неговият основен конкурент в играта „за власт“ Андон Тодоров – Балито. Не случаен е фактът че Елезов стартира „предизборната“ си кампания малко по малко от година преди местните избори. Истината е че Тодоров се опитва да му вземе хората.

Влади Елезов

Влади Елезов

 

Председателят Владимир Елезов обяви тържествено началото на кампанията и заяви ,че започват сериозна работа по заздравяване и мобилизиране на структурите, В момента все още не е взето категорично решение дали ще издигнат кметска кандидатура. „Предстои много работа, а и следващите избори се очертават изключително интересни заради мажоритарния вот, който ще позволи на гражданите да гласуват за личности от съответните листи, а не така както партията ги е подредила” заяви Елезов. Той бе категоричен, че групата им в местния парламент е останала единствената отявлена опозиция и коректив на настоящото управление и ще продължава да се явява такъв до края на настоящия мандат, както и в предстоящата кампания. „Искаме и ще се борим властта в Благоевград да е в ръцете на гражданите“ обяви още Елезов. Причината на целият този реално стартирал политико – икономически театър е фактът, че доста от така наречените „структури“ на ГС „Екип“ в Благоевград са сериозно разклатени. Сериозният конкурент на Елезов в политическия бизнес Андон Тодоров – Тони Балито е започнал серия разговори с хора от „екипа“ на Елезов за организиране на мощна организация за сравнително младата му партия „Зелените“с цел здраво и силно лоби в новия общински съвет дори с претенции за кметска номинация която да е само стръв. Слуховете в Благоевград носят че Тодоров си е организирал сериозен гръб за подкрепа от Реформаторският блог, не случайно неговата не толкова четена медия прави само и единствено пи ара на водачът на листата от реформаторите – ген. Атанас Атанасов по време на предсрочните парламентарни избори. Ето защо офертата на Балито била повече от привлекателна и някой от така наречените фактори в „Екип“ били на кантар да напуснат безнадеждният Елезов, който буквално се превърна в политически клоун за целия си мандат на общински съветник . За да предотврати нормалният в политиката кален номер Елезов се активира малко по малко от година преди местните избори, като готвил тактика за скрита война срещу Тодоров. Част от нея щял да прокара в медиите, като за целта започнал разговори с второстепенни продажни журналисти в това число и от вестник „Струма“. Тодоров си навлече гнева журналистиеската гилдия опитвайки се да се прави на медиен бос, и това Елезов ползва като коз във войната си срещу него. Репортер на toppresa.com разбира се надуши за цялата схема и не губим и минута да  я тиражираме с цел да покажем за пореден път истинското лице на част от местната политика.

Андон Тодоров - Балито

Андон Тодоров – Балито

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене