Кобрата, придружен от Андреа, награди спортиста на годината Л. Васев и възкликна: Дано някой се роди в Дупница да победи Кличко, аз не можах/ОБНОВЕНО/

1

Боксовата легенда Кубрат Пулев пристигна в Дупница заедно с половинката си, фолкдивата Андреа, и награди 80 спортни таланти.

2

Бащата на Андреа е роден в с. Сапарево, община Сапарева баня, което е на 10 км от Дупница. Кобрата пристигна с луксозен черен мерцедес и бе посрещнат от дупничанина Александър Кацов, с когото са съученици от спортното училище на ЦСКА в София и са приятели оттогава. Александър Кацов дойде с цялото си семейство – съпругата Ася, сина Алек и дъщерята Дидка. На входа на ресторанта десетки дупничани чакаха Кобрата, за да го поздравят заради смелостта му да се изправи срещу Кличко.

20-г. Надка Борисова, която е прикована на инвалидна количка, чакаше, за да се снима за спомен със своя кумир. Александър Кацов, по-известен с прякора в Дупница Боксьора, кавалерски подаде ръка на Андреа да слезе от луксозния джип. Тя беше облечена семпло – с черна пола и бяла блуза, черни обувки с 20-см ток. Кубрат Пулев, като видя в ресторанта, че го чакат спортни надежди на Дупница от 7- до 20-годишни, възкликна: „Дано някой се роди в Дупница да победи Кличко, аз не можах”. Той раздаде десетки автографи. Кобрата бе посрещнат и от кмета на общината Методи Чимев, а неговият заместник Крум Милев седна на масата до Андреа.

3

Приза „Спортист на годината“ в Дупница получи Любомир Васев, състезател по мотокрос, класирал се на призово място в източноевропейския шампионат, след него се класира Мартин Божилов от волейболен клуб „Марек Юнион Ивкони“, трето място бе заето от таекуондиста Теодор Георгиев от клуб „Гладиатор“ в Дупница.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене