XI ОУ „Христо Ботев“ в Благоевград – впечатляващо училище със силен учителски колектив и слънчеви ученици

blag

XI ОУ „Христо Ботев“ в Благоевград достави много емоции на Дарин Маджаров – създателя на Уча.се

Г-жа Радка Ризова е начален учител в XI ОУ „Христо Ботев“ в Благоевград. Да оставим настрана училищните дейности за момент… Г-жа Ризова е един много слънчев и енергичен човек – истински лидер. Радка Ризова модернизира образованието в България и е от учителите, за които трябва да говорим. Да не спираме, защото тя е учител за гордост.

Радка Ризова покани Дарин Маджаров да се срещне с учениците и учителите в училището.

Денят започна с вълнуваща среща с много ученици и учители в един от кабинетите на училището. Много добре оборудван, а и с тези усмихнати хора, преживяването и емоциите бяха много силни!

1

Включиха се представители и от други училища в Благоевград – Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“, Националната хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“, V СОУ „Георги Измирлиев“, III ОУ „Димитър Талев”.

На срещата беше и зам. кмета на Благоевград по хуманитарните дейности – Валери Смиленов. Г-н Смиленов чу историята и постиженията на Уча.се, видя усмихнатите ученици и изказа подкрепата си за мисията ни – Уча.се да бъде във всеки един дом в България и бързо да подобрим образованието на всички.

За доброто настроение допринесоха и Катя Везенкова и Мария Демиревска (начални учители), Луиза Георгиева (педагогически съветник на училището), Даниела Кочаркова (учител по български език и литература), Мая Мирчева (учител по математика и информационни технологии), Живка Спасова (зам. директор), Соня Гацева (учител по химия и биология).

2

След като Дарин разказа историята и новостите в Уча.се, Дарин и Радка Ризова решиха да разчупят обстановката. :)

Заедно преминаха през почти всички класни стаи по време на часовете. Влизат в стаята на г-жа Мария Демиревска и какво да видят – в момента се прожектира видео урокът по математика за 1-ви клас – Числата до 5. Събиране и изваждане. Първокласниците разказаха на Дарин колко им е интересно свидео уроците и как разбират всичко. Разбира се, Дарин веднага ги поизпита с няколко примера и децата бяха перфектни!

3

4

5

7

Специални благодарности за гостоприемността и на директора на училището г-н Димитър Колев, който след срещата с учениците и разходката из класните стаи, посрещна Дарин и г-жа Ризова. На снимката се виждат многото награди и трофеи – както си отива на едно училище за гордост.

Ние, колегите на Дарин, познаваме, когато той е впечатлен от нещо. След гостуването си в XI ОУ „Христо Ботев“ в Благоевградтой беше определено много впечатлен и щастлив!

Благодарим ви, приятели!

ucha.se

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене