Счупен череп и ръка след полет на двама мъже от тераса в Благоевград

95295-lineiki

Двама пострадаха, единият от които тежко след падане тази нощ от „терасата на пикаещите пияници“ в Благоевград, съобщава БГНЕС. Това е поредният инцидент, обслужен от спешните екипи на ЦСМП-Благоевград в жк „Еленово“, на този „рисков“ адрес. Инцидентът с двамата пияни мъже станал към 2 часа след полунощ пак на ул. „Делвинска“, разделяща ромската махала и кв. „Орлова чука“ на жк „Еленово“.

Къщата срещу блок 210 е нещо като място за запои, в които участват предимно жители на ромската махала. Два часа след полунощ 31-годишният Антон И. и приятелят му Радослав Х., на 25 години излезли на терасата да „пуснат по една вода“. За да не губят време, че ракията ги чака, пияниците просто пикаят от терасата. Тя обаче е без парапет. И понеже погълнатият алкохол ги „поразклатил“, по-тежкият Антон, който е около 100-ина килограма, залитнал напред. Приятелят му Радослав се опитал да го задържи, но и двамата полетели и паднали от 3-метрова височина. 

По-възрастният и тежък, паднал на главата си. С линейка на ЦСМП двамата пострадали са приети в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Изследванията в отделението по Образна диагностика на Антон са показали фрактура на лицевите кости. Към 5 часа тази сутрин той е транспортиран по спешност за „Пирогов“. 25-тодишният Радослав се отървал само с фрактура на лявата ръка, към 7 часа тази сутрин е настанен в отделението по ортопедия на болницата.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене