Добрата новина! Вестник Топ Преса с подарък за всеки един свой читател – книгата “ От кухнята на Гофи“ – другия петък!!!

ReceptiВреме на големи празници. Идва Коледа и Нова година, другата седмица любивия ви вестник Топ Преса става на цели 3 годинки. Но по стара традиция вместо да очаква подаръци – югозападният таблоид ще раздава подаръци. Следващият петък 19 декември 2014 година, всеки един читател на вестник Топ Преса ще получи своя подарък уникалната кулинарна книга на нашия колега Георги Делиилиев –  Рецептите на Гофи. НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Подарък с всеки брой на вестник Топ Преса. БРОЯТ Е СЪБИТИЕ И НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ!

ПОВЕЧЕ ЗА КНИГАТА И АВТОРА :

Георги Делиилиев – Гофи е роден през 1948 г. в гр. Неврокоп, сега Гоце Делчев.

Завършва Техникум по механотехника в Благоевград със специалност „Студена обработка на металите“ през 1967 г.

Още от младежките си години превръща хобито си фотография в професия, а в момента сътрудничи като кореспондент на ТВ „Дартс“ Благоевград и на медийната група Топ Преса в Гоце Делчев.

С другото си хоби – кулинарията, Гофи се занимава още от юношеските си години и няма намерение да го превръща в професия. Обича да експериментира и особено да издирва, да възпроизвежда и адаптира старинни рецепти основно от българската традиционна кухня.

В КНИГАТА ПОДАРЪК ЩЕ ИМАТЕ УНИКАЛНИЯ ШАНС ДА РАЗБЕРЕТЕ ТАЙНИТЕ РЕЦЕПТИ НА ГОФИ:

Такава каквато е тази за „Месо в тиква по калапотски“, която била традиция в кухнята на беломорските българи-бежанци, заселили се в Неврокоп, е една от най-атрактивните и цветно описана в тази малка книжка.

Тази и още няколко оригинални рецепти на Гофи са презентирани на няколко международни форуми, включени са в сборник „Вкусът на миналото“ по програма на ЕС.

Едни от най-оригиналните рецепти на Гофи Топ Преса реши да събере в тази малка книжка и да подари на своите читатели като един малък коледно – новогодишен подарък, като им пожелава апетитна новогодишна трапеза и много здраве през настъпващата нова 2015 г.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ! СЛЕДВАЩИЯТ ПЕТЪК НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО С ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА КНИГАТА –ОТ КУХНЯТА НА ГОФИ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене