Йордан Йорданов и Кубрат Пулев на 4-о място в „Лицата на годината – 2014”

98339-iordanov-katastrofa-bistricaБлагоевградският бизнесмен и представител на „Лукойл“ за Югозападна България Йордан Йорданов е сред личностите на годината в зрителската класация на Нова телевизията. Йорданов дели 4-тото място с боксьора Кубрат Пулев, който преди няколко седмици игра със световния шампион Владимир Кличко.

“С Кубрат сме заедно, така ли? Само дето него го биха на ринга в Хамбург, а мен не”, такава беше първата реакция на Данчо Йорданов, когато E79news го намери в ловното му стопанство над курорта Бодрост.

 

Припомняме, че в началото на тази година той спаси четирима младежи от студените води на река Благоевградска Бистрица. На 26 януари вечерта бизнесменът чува викове за помощ, проследява следите на падналия в реката автомобил и вади пътниците в нея. След това ги кара в благоевградската болница с личния си автомобил. После плаща и операцията на най-тежко пострадалото момиче.

В началото на февруари в Благоевград Данчо получи почетния знак „За хората с добри сърца“ на фондация „Помогни на нуждаещите се“. Преди Йордан Йорданов в класацията са 11-годишната Ния, която дари косата си на болна учителка, учителят Тео и триото Крисия, Хасан и Ибрахим.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене