Градът: „Дългата ръка“ с хипертонична криза след уволнението, търси лоби и връзки да се спаси от търсене на отговорност

НЕДЯЛКА ЦВЕТКОВА

НЕДЯЛКА ЦВЕТКОВА

Хипертонична криза удари здравето на Недялка Цветко­ва, чиято дълга ръка беше на­сечена на две преди дни за­ради факта, че получи заповед за уволнение от „Социални грижи“ Гоце Делчев. Причи­ната е страхът от проверки на дейността й и търсене на отговорност за определе­ни действия и сделки плюс проверки от прокуратура, дошли след сигнали, излез­ли от нашата медийна група чрез хора, станали жертва на нейната репресия и феодали­зъм. За да я спасят от резила, няколко местни медии опи­саха уволнението на Цвет­кова като „освобождаване“, което едва ли не се било слу­чило нещо естествено. Все едно не знаят какво упор­ство и борба бяха Цветкова да си запази поста. Истината е една – един феодал си оти­де. Ние обаче няма да спрем да търсим отго­ворност за де­лата на наглия бивш чиновник. Настояваме но­вото ръковод­ство на „Соци­ални грижи“ да направи пълна проверка на управлението на Цветкова и да предостави на медии­те резултатите и анализа от тази проверка. Успоредно с това да окаже съдействие на всички следствие и провер­ки, които към днешна дата продължават да текат от управлението на Цветкова. Истината трябва да види бял свят – такава, каквато е.

Нашата медийна група се обърна и към жената, която намери сили да се опълчи срещу Цветкова, при това в дните, когато дългата ръка на шефката на социал­ните беше най-силна – управлението на БСП и ДПС. Ето какво каза София Стамберова, жената, прочула се с това, че разтър­си България заради феодали­зма на Цветкова.

162-04-02София-Стамберова-от-с.-Елешница

София Стамберова за уволнението на Не­дялка Цветкова: Има Господ!

Жената, която придоби пе­чална популярност в цяла България заради откровена­та война, която започна сре­щу уволнената директорка на „Социални грижи“ – Гоце Делчев, Недялка Цветкова и нейната диктатура, София Стамберова поиска думата по телефона, за да изрази отношението си за това увол­нение. „Искам да кажа пред многобройните ви читатели че – Има Господ! Винаги съм вярвала в това. „Социални грижи“ – Гоце Делчев, се освободи от един човек, кой­то съсипа много съдби. Опита се да направи това и с моята. Нека това уволнение служи за пример на всички тези чи­новници, които разиграват човешките съдби. Искам да кажа на хората да вярват и да се борят. Има смисъл. Не мразя Цветкова, съжалявам я. Само заради кариеризма си тя е продала душата си на дявола. Дано се спаси. Ще се моля за нея“, каза специ­ално за вест­ник ГРАДЪТ София Стамберова, която потър­си медиите, за да разкрие за репресиите, които изживя по време на управлението на Цветкова, известна с пряко­ра „Дългата ръка“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене