Д-р Венета Павлова е номинирана за Жена на 2014 г.

 

Veneta-PavlovaПарадайс център е домакин на престижното събитие

Д-р Венета Павлова от Перник е сред петте претендентки за титлата „Жена на 2014 г.”,информират от ПРофайл. Конкурсът е обявен от списание „Грация”. Тя е собственик и генерален мениджър на най-голямата верига дентални клиники у нас ЕО Дент, отличена с европейско отличие за корпоративна социална отговорност, с международните награди Best clinic 2014, The Bizz 2014 Златен печат за европейски мениджмънт в здравеопазването.

Д-р Павлова е председател на Асоциацията на денталните мениджъри в България и за нея водещото в управлението е, че „Хора, обединени в екип, могат да постигнат всичко онова, за окето един човек сам не може и да мечтае”. Съпругът й д-р Валентин Павлов тази година стана депутат от Реформаторския блок.

Заедно с нея са номинирани Валентина Бешевишка- маркетинг директор на AVON за регион Балкани, Елена Немцова- собственик и директор на частно средно общообразователно училище ЕСПА, Петя Димитрова- главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка и Славка Георгиева, която повече от 15 години е собственик и управител на „Виталити клуб”.Дори и в условия на икономическа криза, тези смели и интелигентни жени успяват да движат платната на родния бизнес в правилната посока, твърдят от „Грация”.

Гласуването продължава до 6 декември 2014 г. Който иска, може да гласува на този линк:http://www.graziaonline.bg/woy/10/

Първият лайфстайл мол Парадайс в лицето на един от акционерите г-н Давид Михайлович е домакин на престижното събитие.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене