Без категория

Шефът на ДЛС ”Дикчан” Йордан Бошнаков уволнен, връщат Пламен Поюков

56054-199x115Директорът на ДЛС ”Дикчан” – с. Сатовча инж. Йордан Бошнаков днес се оказа неоткриваем за пристигналите началници от Благоевград за връчване на заповедта му за уволнение и предаване на поста, документацията и ключа от директорския кабинет на назначения на длъжността нов стар директор инж. Пламен Поюков.

През целия ден телефонът на Бошнаков бе изключен, а от него нямаше и следа, коментираха служители на ловното стопанство, които са предприели издирването на Бошнаков, за да му връчат заповедта.

Уволненият от ДПС и БСП директор на ДЛС ”Дикчан” Пламен Поюков се връща на бял кон на старото си работно място след малко повече от година.

Пред ИНФОМРЕЖА той бе категоричен, че ще участва в конкурса за директор на Югозападното държавно предприятие, като допълни, че дотогава ще се опита да възстанови имиджа и добрия микроклимат в сатовчанското стопанство.

Очаква се неосъщественото днес официало представяне на новия стар директор Поюков да бъде проведено утре, когато Бошнаков получи заповедта за освобождаването си и предаде документацията, кабинета и управлението на ДЛС „Дикчан“ на Пламен Поюков.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене