Запомнете кой черпи?!: Б. Михайлов спретна банкет за 47 футболни клуба от Благоевградско, дни преди конгреса на БФС и избор на нов президент

Боби Михайлов

Дни преди конгреса на БФС, който трябва да избере нов президент, настоящият шеф на родния футбол Борислав Михайлов почерпи подобаващо ръководители на 47 футболни клуба от Благоевградска област. Бившият капитан на националния отбор организира луд купон, след презентация на тема „Развитие на българския футбол „сбирката бе забулена в пълна мъгла за журналистите. В седмицата преди банкета се появи информация, че Михайлов ще посети Благоевград, но впоследствие от БФС отрекоха новината, с мотива, че той бил болен и няма да пътува до областния център.

Оказа се, обаче че Боби Михайлов е бил в Благоевград. В известен хотел, са били поканени представители на всички футболни клубове от областта, които имат право на глас и са постоянни членове на БФС. Освен това, около тежката софра е имало и кметове на населени места, общински съветници, бивши депутати и други официални гости. Преки свидетели на презентацията, преди предстоящия конгрес са били кметът на Благоевград Атанас Камбитов и председателят на общинския съвет Радослав Тасков.

След така наречената презентация и с призива на Боби “Не е ли вече ракиено време” е започнала веселата част, в която най- деен е бил Борислав Михайлов. Освен тържеството за клубовете от региона БФС, в лицето на Боби Михайлов е поднесло и подаръци, да се знае, кой черпи. Все пак конгрес идва. Гръмките пакети с подаръци включват 3 броя футболни топки, 2 броя календари, 1 писалка, 4 броя странични флагчета. Парите, похарчени за банкета и подаръците, обаче отидоха на вятъра, след като днес стана ясно, че освен Борислав Михайлов няма друг кандидат за поста президент на БФС.

Лъчо Петров/струма.ком

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене