СДС лидерът от Петрич Б. Тренчев със синовете си сред горещата агитка на мача „Лудогорец”-„Ливърпул”

1

Разнопосочни клубни сантименти, макар и само за 90 минути „разстроиха“ семейството на актуалния син лидер в Петрич Борислав Тренчев. Общинският съветник от СДС и пом. директор в ІІІ ОУ „Гоце Делчев“ зарадва синовете си Васил и Никола с посещение „на живо“ на мача от между „Лудогорец“ и „Ливърпул“.

У Тренчев-старши /сн.1/, който доскоро бе член на клубната управа на ОФК „Беласица“, а в републикански мащаб подкрепя „сините“, „зазвъня“ патриотичната нотка и той подкрепяше „орлите“ от Лудогорието. По-големият му син Васил, полузащитник в ДЮШ на комитите, сбъдна мечтата си да види „на живо“ Стивън Джерард и компания, „навивайки“ горещо за червените си идоли от града на „Бийтълс“ /сн.2/.

3
За малкия Никола, също подрастващ футболист на „Бела“, мачът бе най-интересен и без да се ангажира в едната или другата посока, малчуганът искрено се радваше на всеки от 4-те гола, паднали в двете мрежи. С всички сетива акумулираше емоциите и атмосферата невръстният Васил Сандъкчиев, също бъдещ футболен кадър на „бяло-червените“ от Петрич, когото баща му Чавдар включи в екипа си за пътуването до стадион „Васил Левски“ /сн.3/.

2
Традиционния си дял в подкрепата на „Лудогорец“ отдаде и карето служители на ПК „Струмешница“, подсилено със зрителя, дебютант на мачове от подобно ниво, кмета на Кърналово Стоян Бойчев /вдясно на сн.4/ и водено от кооперативния шеф Георги Ичконов /в средата със знамето/. Попаднали в центъра на мощна агитка в сектор „Г“, подкрепяща Брендън Роджърс и подопечните му, петричките член-кооператори, които съпреживяват „на живо“ всички домакински изяви на „зелените“ от Делиормана, и сега ликуваха за авторитетното 2:2 в последните минути.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене