Община Благоевград обявява обществена поръчка за залавяне на бездомните кучета

100635-kuchetaОбщина Благоевград обявява открита процедура по реда ЗОП за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет:  “Услуги по залавяне, ветеринарно – медицинско обслужване с настаняване в кучкарник и помещения за следоперативен престой и други услуги, свързани с намаляване популацията на безстопанствените кучета, при съобразяване със Закона за Ветеринарномедицинската дейност, Закона за защита на животните, Общинската програма за овладяване на популацията на безстопанствените кучета и действащото в страната законодателство”

Обявлението за обществената поръчка е публикувано в Регистъра на обществените поръчки към Агенция по обществени поръчки гр. София и на профила на купувача на електронния сайт на община Благоевград www.blgmun.com  на 25.11.2014 г.

  1. Максималният разполагаем финансов ресурс на Възложителя за услугата, предмет на настоящата обществена поръчка е в размер на 83 333,00(осемдесет и три хиляди триста тридесет и три лева) лв. без ДДС
  2. Критерият за оценка в настоящата поръчка е ”най-ниска цена”.

Максималният срок за цялостно изпълнение на поръчката е до 12 месеца от подписване на договора.

Оферти за участие в процедурата се подават в деловодството на община Благоевград в срок до 17:30 ч. на  05.01.2015 г.

Офертите ще бъдат отворени на 06.01.2015г. г. от 11.00 ч. в Зала 101 в сградата на Община Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“ №1, гр. Благоевград.

 

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на изискванията за достъп до сградата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене