Нострадамус: Първо загиват Рим и Ватиканът! Плочата на Европа се цепи!

Нострадамус

Кога ще дойде краят на света? Какво са предсказанията на великия Нострадамус по въпроса за апокалипсиса?

Спекулациите са много, но украинския учен Александър Лазарев твърди, че е успял да разшифрова всички предсказания на знаменития френски гадател. По думите му в 1102 катрени на гадателя и трите му запазени произведения в проза под формата на писма, е описана бъдещата история на човечеството до XXIII век.

Според него важен момент в предсказанията на Нострадамус е вероятността през XXI век да се разрази унищожителна Трета световна война, в която ще загине най-малко 30% от населението на Земята.

Анализирайки Нострадамовите катрени, унгарският учен стига до извода, че ни очакват три глобални катастрофи.

Според него между трите ще има причинно-следствена връзка, т.е. първата ще предизвика втората, а тя пък третата.

 Трите световни катастрофи

В началото на епохата на Водолея, която ще продължи от 2003 г. до 4163 г., ще започне Третата световна война. Тя ще е 27-годишна, религиозна и ще обхване половината от територията на Земята и 70% от населението. Войната все още може да се предотврати. Войната ще започне в Южна Европа, а след това ще засегне Северна Африка, Изтока, Азия, Русия и Северна Америка.

През 2056-2058 г. няколко вулкана ще изхвърлят в атмосферата парче от повърхността на Земята с тегло 1,5-2 млрд. тона. То ще прелети през Северния полюс на височина 450-750 км и 7 денонощия след изхвърлянето му ще падне в Южна Европа. Преди падането (около 700-1000 км) парчето ще се раздели на три части. В резултат на удара Великият Рим и Ватикана ще загинат.

През 2066 г. ще започне и едва 20 години по-късно ще завърши разцепването на континенталните плочи на Евразия и Африка.

Но мъките няма да свършат.

Осемдесет години по-късно покрай Земята ще прелети планетата Нибиру. Тя ще донесе нова катастрофа, но заедно с това ще стане повратен момент за обръщането на човечеството към нова цивилизация. През ХХII век Земята ще се стабилизира и хората ще започнат процес на възстановяване.

След 1000 години ще стане още един катаклизъм: Аравийският полуостров ще се отцепи от Африка. Човечеството ще оцелее в този „Апокалипсис“ и ще се развива хиляди години, но технологиите и системата на организация и управление на държавите ще се променят. /pik.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене