Кирил Калфин се срещна с жители на Бобошево, Кочериново и Рила

 

При огромен интерес преминаха  приемните на народния представител от ГЕРБ Кирил Калфин в общините Бобошево, Рила и Кочериново.

„По време на предизборната кампания направих многобройни срещи, тук, в Рилското корито. Отново съм сред тези хора и те виждат, че не съм ги забравил. Идват дори граждани, които искат само да ни поздравят, да се видим и да поговорим за политическата ситуация и проблемите в държавата. Поставят се и казуси, които са от преди 10-15 години – проблеми, свързани със земеразделянето, с възстановяването на земеделски земи. Разбира се, което е в рамките на закона и където не са пропуснати определените срокове, ще съдействаме. Където няма възможност, не подвеждам хората и не обещавам нещо, което не мога да изпълня“, коментира срещите си с гражданите Калфин.

Депутатът подчерта, че ще отделя максимално от времето си, за да се среща с повече хора от областта, да изслушва техните искания и проблеми.

„Този понеделник на приемните хората отново се оплакаха от тромавата общинска администрация. В тази връзка направих среща и с кмета на община Рила. Хората искат да си свършат работата по възможно най-бързия начин, за което са и прави. В тази насока ще се опитаме да направим необходимото“, заяви Калфин.

На приемната в град Рила присъства и организационният секретар на партията за областта Емил Гущеров.

Следващият понеделник Кирил Калфин организира приемни в общините Бобов дол и Сапарева баня, както и в с. Овчарци и Големо село.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене