7 банки кръв преляха на катастрофиралия на Е-79

54858-632x358

7 банки кръв преляха на 46-годишния Ивайло Иванов, който катастрофира вчера на главен път Е-79 в района на пернишкото село Студена. Мъжът е стабилизиран, но е с политравми по цялото тяло и състоянието му е тежко. Екипът на болницата е направил всичко необходимо и много бързо за спасяване на пострадалия, съобщи директорът на пернишката болница д-р Иван Евлогиев.

Зверската катастрофа стана вчера около 18.15 часа.  Лек автомобил „Форд Мондео“, управляван от дупничанина Ивайло Иванов, се забил в товарен автомобил „Мерцедес“.

Пострадалият е с множество счупени ребра в лявата част на гръдния кош, тежки са и счупванията на двата му крака и е поставен на екстензия. Още вечерта след като е докаран в болницата му е отворен коремът, за да се установи дали няма поражения и на вътрешни органи. Мъжът има проблем и с бъбреците, в урината му има кръв.
Ивайло е в съзнание, но състоянието му е шоково, твърдят от болницата. Засега е стабилизиран, но от нараняването му не са минали и 24 часа и е рано да се каже категорично какъв ще е изходът.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене