51-годишен се заби с „Фиат“ в мантинелата на Е-79 край Благоевград

106971-katastrofa-fiat-panda51-годишен мъж пострада при катастрофа на ГП Е-79 край Благоевград, след като се блъсна сФиат в мантинелата, съобщаваБГНЕС. Пътният инцидент стана в 12:50 часа днес на ГП Е-79 на 5 км преди Благоевград.

В района на комплекс „Монца“, Фиат „Панда“, идващ откъм град Симитли се отклонява надясно и блъска в мантинелата. При удара изхвърчат акумулаторът и предното стъкло на автомобила. Откъснато е и предното дясно колело. След удара в началото на гъвкавата ограда, Фиатът с благоевградска регистрация се завърта в обратна на движението си посока.

С линейка на ФСМП-Симитли пострадалият К.М., на 51 години е транспортиран до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Той е с гръдна травма, в момента е на изследвания в отделението по Образна диагностика. Вероятно има счупени ребра. Ще бъде настанен в отделението по хирургия.

По информация на този етап, до катастрофата се стигнало след като водачът, който пътувал сам във Фиата, говорил по мобилния си телефон. Движението по Е-79 в района на катастрофата е затруднено. То се извършваше само в едната лента. Трафикът се регулира от двама полицаи.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене