Димитър Бербатов гледа мач на „Пирин“ от сектор „Бадеми“

102312-berbatov-turnir-14

Димитър Бербатов е бил инкогнито в Благоевград и е гледал от сектор „Бадеми“ над стадион „Христо Ботев“ контролата между „Пирин“ и „Банско“ вчера. Това е новината, която от снощи обикаля медийното пространство в Благоевград. Единственият, който се е видял с Бербантов е спортно- техническият директор Кирил Стойков. Както е известно той е много близък приятел с бащата на Димитър Бербатов- Иван и познава Митко буквално от малък.  А защо Димитър Бербатов не е влязъл на стадиона да гледа мача като бял човек си остава загадка. При положение, че на стадиона имаше по-малко от 100 зрители.

Иначе Бербатов за втори път идва на родния стадион „Христо Ботев“, след като в края на май бе и официално лице и връчи купите на детския турнир за Купа „Лукойл“, спечелена от гръцкия „Паок“. От известно време се спекулира, че най-близките приятели – Александър Томаш, Тодор Кючуков и Косьо Мирчев може да дойдат и да поемат „Пирин“. Самият Томаш след края на мача определи тези информации като абсолютни спекулации и не знае от къде идват.

 „Аз и моят екип оставаме в „Банско“. Разбира се имаме още срещи и с ръководството на отбора, тъй като той вече е изцяло общински. Поне за сега нищо не се е променило, но след края на сезона със сигурност ще се променят доста неща. Не ме питайте за финанси аз съм само треньор и отговарям за спортните въпроси“, приключи интервюто си на стадион „Христо Ботев“ Томаш. 

А защо наистина Димитър Бербатов  се притеснява да гледа мач на родния си стадион? Всъщност и при предишното си идване в родния Благоевград в края на май той отказа абсолютно всякакви изявление пред благоевградските медии…

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене