Благоевградските съдебни служители с най-високия приз в страната

106666-sad-slujiteli

Администрацията в Окръжен съд – Благоевград получиха най-високото признание за своята перфектна работа и обществена ангажираност. Те бяха отличени със специална грамота за активна дейност и принос в развитието на Националното сдружение на съдебните служители.

„За да се спечели този приз, не е необходимо само да вършим добре своите професионални задължения. Други важни критерии са нашата обществена функция, социалната ни политика, отношението към гражданите, участието ни в семинари за повишаване на квалификацията“, уточни председателят на Регионалната секция в Благоевград Илияна Попова пред „Стандарт”.

Благоевградските съдебни служители подредили благотворителна изложба с рисунки на деца, а средствата дарили за лечението на онкоболна жена. Събрали пари и закупили санитарни материали за бедстващите след наводненията във Варна и Добрич. Раздали книжки на първокласници за първия учебен ден, дарили маси и столове на детска градина. Поддържат зелените площи край сградата на съда. Издали и алманах, в който описали всичко, което са направили през последната една година.

„Не бива да се подценява нашата работа. Ние сме отговорни, прецизни и мотивирани, често даваме конкретни идеи за подобряване качеството на работа – икономии на време и на човешки ресурс. Не бихме постигнали този успех, ако не срещаме разбирането на ръководството на Окръжен съд – Благоевград в лицето на председателя Катя Бельова“, сподели Снежана Бегъмова.

Съдебните служители вече са готови с целите си за следващата година. Ще продължат със своята активна социална дейност. „Мотото ни е различно всяка година. За тази сме избрали следното: Да очакваме заедно е начало, да вървим заедно е прогрес, да работим заедно е успех!“, разкрива Магдалена Коцакова, която бе наградена с плакет за най-голям принос в развитието на Сдружението. „Без моите колеги нямаше как да спечеля, това отличие е и за тях“, допълни тя.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене