Капитанът на Септември (Симитли): Шансовете ни с Пирин са 50:50

main_b

Капитанът на Септември (Симитли) Радослав Митревски каза, че шансовете на неговия отбор в предстоящия мач с Пирин са равни.

Двубоят от 13-ия кръг на „Б“ група е в събота от 14:30 часа в Симитли.

„Не го подценяваме Пирин, но не го и надценяваме. Шансовете за мен са 50:50. Това е дерби, а в дербитата не винаги побеждава по-добрият. Ще видим кой с каква мотивация ще влезе в срещата и как ще тръгне мача. В Пирин случайни футболисти няма. Пожелавам си ние да победим в предстоящия мач, а Пирин да влезе в „А“ група“, каза Митревски.

Капитанът на Септември (Симитли) се изказа доста ласкаво за нападателя на Пирин Мартин Тошев, с който доскоро бяха съотборници.

„ Мартин Тошев е добър не само като играч, но и като човек. Ще ни бъде трудно да се справим с нападател като него. Дано Тошев да няма ден срещу нас“, каза още Радослав Митревски, който се върна на последния мач с Локомотив (Горна Оряховица).

Неговият тим загуби гостуването в Горна Оряховица с 0:2, не и без помощта на рефера Александър Костадинов, който е с корени от симитлийското село Черниче.

„Играем добре, но ни преследва малшанс навън. Малко и съдиите си позволяват да ни ощетяват. Дано се промени тази тенденция, защото срещу Локомотив (ГО) не ни дадоха чиста дузпа в началото на второто полувреме за нарушение срещу Методи Костов. Освен това при втория гол за домакините имаше нарушение срещу Методи Илиев. Изобщо не мислим за изпадане, това е недопустимо“, каза в заключение Радослав Митревски.

Очаква се за мача в събота Илиян Илиев и Златко Богоев да бъдат напълно възстановени, а Илиан Христов се завръща в игра след изтърпяно наказание.

INFOMREJA.BG

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене