Теодосий Спасов и КО „Орфей“ гостуват в Дупница

main_b (1)

Световноизвестният музикант Теодосий Спасов и КО „Орфей“ с диригент Райчо Христов обещават вълнуваща среща с публиката в Дупница. Концертът е част от турнето, което изпълнителите правят с атрактивна програма за любителите на музиката в Югозападна България.

В репертоара са включени авторски пиеси на Теодосий Спасов, както и произведения на български композитори, аранжирани за кавал и струнен оркестър.

Програмата бе вече представена при много голям интерес в Перник, Кюстендил и Благоевград. Дупница е четвъртият град, който музикантите включват в турнето си. Концертът ще се състои на 7-и ноември от 18, 30 ч. в салона на театъра.

Публиката в Дупница отдавна не се е срещала със световноизвестния изпълнител на кавал, който разнася славата на родната музика по цял свят. Феновете на Теодосий вече го очакват. Някои от тях бяха толкова нетърпеливи, че най-напред посетиха концерта му в Благоевград, а сега отново се канят да го слушат в Дупница.

„Страхотно изживяване!“ – така определиха те концерта в Благоевград, който изправи на крака зрителите в зала „П. К.Яворов„, дошли да си подарят една незабравима вечер. Следващите привилегировани да чуят виртуозните изпълнения на гениалния музикант и композитор са почитателите му в Дупница.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене