Николай Бареков: Нямаме нищо общо с решението на ЕНП да изключат земеделците

Бареков2

Искам да се обърна към всички наши поддръжници, съмишленици и членове:
Провокацията на платените от ГЕРБ и ултрасите на Костов сайтове, че земеделците са изключени заради нас от Европейската народна партия (ЕНП) не отговарят на истината. Сайтове като Мediapool, WebCafe и сайтовете на олигарха Прокопоев – „Капитал“ и „Дневник“ тиражират брутални лъжи и инсинуации, уплашени от нашата нарастваща мощ.

По никакъв начин темата с „България без цензура“ не е била поставена за обсъждане във висшите кръгове на ЕНП. Проблемите на Земеделската народна партия са свързани очевидно с присъствието й в коалиция с лява политическа партия. Аз своевременно предупредих г-н Йончев, че трябва да напусне този парламентарен съюз с БСП. За жалост на мутри като Борисов, които сложиха десните ордени, европейските избори на България ще се печелят в българските градове и села.

Ние не определяме отношението си към нашите партньори съобразно техния статут в ЕНП, а по това какво биха допринесли за развитието на нашите идеи. Пожелаваме на земеделците да не отпускат редиците, да използват всякакви юридически възможности да обжалват решението и да се противопоставят на комплота, в чиято основа е лицето Бойко Борисов.

Господа от Европейската народна партия и скъпи приятели седесари, а вие как приемате червената снаха, министър (не депутат) на червения Сергей Станишев и бивш еврокомисар от либералите Меглена Кунева да води вашата листа, подпечатана с вашето клеймо???

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене