Ботев (Враца) се точи на Пирин

Ботев/Враца-Пирин

Футболистите на Ботев (Враца) ще гонят максимума от три точки в неделя, когато посрещат Пирин (Благоевград) в 11-ия кръг на „Б“ група.

През тази есен врачани домакинстват на стадион „Локомотив“ в Мездра, така ще бъде и в неделя, а мачът започва от 14,30 часа.

За първи път от много време насам старши-треньорът на домакините Викторио Павлов няма да има кадрови проблеми при събирането на групата за мача.

 След отшумели контузии в строя се завръщат бранителите Дарко Савич и Руслан Куанг, които пропуснаха гостуването в Горна Оряховица преди седмица.

Изтърпелите наказания Георги Стоичков и Любослав Петров също са на линия.

 „Нямаме право на грешка, въпреки че играем срещу третия в класирането. Срещаме корав противник, който не обича да губи точки. Ние също се нуждаем от точки, затова смятам, че ни очаква интересен сблъсък“, заяви старши-треньорът на врачани Викторио Павлов.

 За да разтовари момчетата си от тренировките, наставникът на „Ботев“ ги заведе в четвъртък вечерта на театрално представление.

Футболистите изгледаха продукцията на местния Драматично-куклен театър „Лизелоте и месец май“ от унгарския драматург Жолт Пожгаи.

 От БФС дадоха наряд за неделната среща на главния съдия Румен Христов от Плевен, на когото ще помагат Енчо Енчев и Венцислав Банчев. Четвърти съдия е Милен Въжарски.

Преди неделния мач врачани са на 11-о място в класирането с актив от 14 точки и голова разлика 13:12.

В последния си мач Ботев падна нещастно в Горна Оряховица с 2:3.

Гостите от Благоевград пък са трети в класирането с 20 пункта и голова разлика 14:6.

 В 10-ия кръг Пирин завърши у дома 1:1 с Добруджа.

 INFOMREJA.BG

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене