Няма оправия: Поредна пропаднала улица след ВИК авария в Благоевград

_thumb

Хаосът на ул. „Васил Априлов„е пълен, неправилно паркирани коли, непрекъснати скандали и невъзможност на сметопочистващи фирми и коли на ВиК да стигнат до мястото на аварията

За втори път само в рамките на една седмица, авария във ВИК системата в Благоевград подкопа улица. След като теч отвори огромна дупка на улица “ “ Цанко Церковски „и една не погълна цял автомобил, този път спукана тръба изрови земята под асфалта на „Васил Априлов”, само 100 метра от предишния инцидент, дълбочината на дупката този път не е толкова голяма- около 40 см,, само защото аварията е засегнала приземен етажа на жилищна града и жителите са сигнализирали своевременно, след като стая започнала да се наводнява.

Според живущите не мястото, авариите са често явление, но напоследък се отварят сериозни дупки, поради неправилното засипване на улицата, след като покрай нея е прокопан газопровод. от фирма „Рила газ “ Машините на ВИК имаха и сериозен проблем докато стигнат до проблемния участък, тъй като уличката е ежедневно блокирана от неправилно паркирали върху тротоара автомобили, които бягат от таксата на синята зона. Живущите отбелязаха, че ежедневно се стига до скандали, защото малко по-габаритните коли за сметоизвозване, джипове и пикапи, трудно преминават.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене