Скандал! Дадоха на прокурор съпругата на бившия кмет на Гоце Делчев Хенрих Михайлов – Милка заради афера с кредитно консултиране!

3650-632x358

ИЗВЕСТНАТА БИЗНЕС ДАМА ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ В СЪДРУЖИЕ С БАНКОВИ ДИРЕКТОРИ ТОЧЕЛИ ПАРИ ОТ ФИНАНСОВИТЕ ИНСТИТУЦИИ ВЪВ ВИД НА КОМИСИОННИ!

Милан СТАНЕВ

Съпругата на бившият кмет на град Гоце Делчев – Хенрих Михайлов – Милка, отива на прокурор заради афера с кредитно консултиране. Сигналът беше изпратен в нашата редакция от бившия нейн съдружник Николай Абаджиев. Публикуваме го едно към едно заедно с приложените доказателства към него. Ще спестим името на банката до приключване разследването на казуса, който се оказва че е повече от скандален и дори сензационен.

ИЗЛОЖЕНИЕ

От Николай Гюргиев Абад-жиев, с местожителство и постоянен адрес с. Тешово, общ. Хаджи Димово, тел. за контакт 0889827878, в качеството си на бивш съдружник в „Недвижими имоти“ ООД гр. Гоце Делчев

Уважаеми Господа,

В началото на 2007 год., с лицето Милка Павлова Михайлова от гр. Гоце Делчев основахме фирма „Недвижими имоти“ ООД със седалище и адрес на управление гр. Гоце Делчев, ул. Христо Ботев №10

7

Дружеството имаше предмет на дейност търговия с недвижими имоти, посредничество, консултантски услуги и др.

8

До тогавашния момент с директора на – име на банкатаиме на директора бегло се познавахме, но понеже тя бе близка на съдружничката ми Милка Михайлова, открихме разплащателна сметка на фирмата при нея.

Доколкото си спомням, Милка Михайлова ми каза, че тя и мъжа й Хенрих Михайлов, бивш кмет на Гоце Делчев, са изиграли решаваща роля в назначаването на г-жа – име на директора за директор на банковия клон на име на банката в гр.  Гоце Делчев преди време.

Тъй като Милка Михайлова и  име на директора бяха много близки, фирмата ни сключи посреднически договор с име на банката за насочване на клиенти искащи кредит. Такива клиенти обаче от нашата фирма не са насочвани към Банката. Това е ставало само на документи. име на директора е подавала на Милка Михайлова имената на клиенти на банката, които са ползвали кредити и те са представяни от нея като пренасочени от нашата фирма – „Недвижими имоти“ ООД, при положение, че кредитополучателите въобще не знаят за фирмата. С тази операция кредитополучателите не са натоварени с допълнителни такси, дори изобщо не се обременяват финансово. Само и единствено се ощетява Банката. Същото може да бъде проверено, като бъдат разпитани кредитополучателите, които уж са насочени от „Недвижими имоти“ ООД.

Сумите по изплатените хонорари на фирмата могат да бъдат извадени от извлечение по сметката на фирмата. Същите бяха превеждани по банковата сметка, като Милка Михайлова връщаше 45% от тях на име на директора, 10% останаха за данъци за фирмата и 45% оставаха за нея.

За да върне жеста на Милка Михайлова, име на директора дори отпусна ипотечен кредит от 50 000 лв. на „Недвижими имоти“ ООД, като за обезпечение послужиха няколко „разрушени сгради в землището на с. Ковачевица, които в момента мисля, че са на пълно сринати.

Това е всичко, което мога да изложа по случая. Изразявам готовност да сътруднича на Прокуратурата и име на банката за проверка по случая.

За допълнително възникнали въпроси също съм на разположение на посочения по-горе телефон.

Разполагам с информация за много други нарушения извършени от Калайджи-ева и Михайлова, но нямат отношение към конкретния случай.

10.06.2614 г., гр. Гоце Делчев Николай АБАДЖИЕВ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене