Физкултурникът в СОУ „Хр. Смирненски“ в село Кочан Динко Кумбаров е начело на временната класация в конкурса „Любим учител“

1

Преподавателят втора седмица не отстъпва лидерството, като до вчера имаше събрани 9185 гласа на ученици, родители, колеги и приятели. На второ място във временното класиране е преподавателката в Природо-математическата гимназия „Акад. С. Корольов“ в Благоевград Марияна Митова, за една седмица тя набра солидна популярност и успя да събере 3333 гласа на поддръжници.

Така измести на трета позиция началната учителка в V СОУ „Г. Измирлиев“ в Благоевград Валя Илиева, която към вчерашна дата имаше 3302 гласа в своя подкрепа. Обрат в класацията за любим учител има и в Спортното училище в Сандански, математичката Красимира Терзиева набра преднина с 1867 гласа пред колежката си – информатичката Радослава Булакиева, и зае четвъртото място в областната надпревара. Р. Булакиева засега е шеста след инж.  Олга Юрукова от Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии в Разлог, която излезе на пето място с 1717 фенове, гласували в подкрепа на кандидатурата й за любим учител на Пиринско.

С реални шансове да променят статуквото са химичката в Езиковата гимназия в Благоевград Стефка Михайлова с 1075 гласа до вчера, колежката й Снежана Маламова в Земеделската професионална гимназия в Сандански с 1073 поддръжници в актива си и учителката в Професионалната гимназия по икономика и туризъм в Петрич Златка Радовска, също с над 1000 гласа.

Реално обрат в класацията може да се случи във всеки момент, показателен за това е фактът, че за последната седмица активността на гласувалите рязко се увеличи и броят им скочи над 10 000.

Три дни остават до приключване на І етап от гласуването в конкурса „Любим учител“. На 20 октомври в полунощ затварят временно линиите и набралите най-много поддръжници ще продължат надпреварата във ІІ етап на конкурса на вестник „Струма“ за излъчване на големия победител – любим учител на Пиринско. Участвайте сега, гласувайте на сайта struma.bg и осигурете награда за 1 ноември – Деня на народните будители,  на своя любим учител.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене