480 лева глоба за млада жена, псувала и ритала полицай от Гоце Делчев

полиция

Районният съд в Гоце Делчев наложи административно наказание глоба в размер на 480 лева на 30-годишна софиянка, дошла за уикенда в града на алкохолен туризъм.

Столичанката, която е с две висши образования, бе осъдена за това, че на разсъмване на 4-и октомври тази година, след солидна почерпка  нападнала служител на реда и с каруцарски псувни и обиди започнала да го удря с юмруци и с дамската си чанта. Замахнала с крак и да го ритне в слабините.

Екшънът се разиграл след неуспешен опит на пияната компания да избяга от полицейски патрул, за да не бъде подложена на проверка за алкохол.

Освен шофьора на лекия автомобил „Ауди“, солидно почерпена се оказала и цялата група от 5-ма купонджии, които след разпивка  се качили в колата и потеглили на зигзаг по улиците на Гоце Делчев.

Пияната софиянка демонстративно псувала на английски спрелия ги за проверка полицай, нарекла го глупак и некадърник. Обвинила го дори за всички неправди в държавата, която била на това дередже, защото полицаите не си вършели добре работата.

Грозната сцена се разиграла около 04.25 часа на 4-и октотомври, на кръстовището между улиците ”Байкал” и ”Михаил Даев“ в Гоце Делчев, където автомобилът с пияната компания бил настигнат отполицейски патрул.

Всички пътници били прибрани за проверка на самоличността им в РУП – Гоце Делчев, тъй като те отказали да се легитимират и да предоставят личните си карти, шофьорът пък отказал да даде свидетелството си за правоуправление.

Срещу пияната софиянка, която се оказала най-агресивна от компанията, е образувано бързо производство. Размерът на наложената й глоба е 480 лева.

Пред съда в Гоце Делчев младата жена признала, че въпросната нощ изпила в дискотеката само една водка, която обаче преглъщала с около 5-6 енергийни напитки.

INFOMREJA.BG

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене