Лидер в продажбата на спортни стоки открива 50 работни места в Дупница

sport-depot-1-bigЛидерът в продажбата на спортни стоки в България SPORT DEPOT избра Дупница за производство на част от текстила, който ще продава в магазинната си мрежа.
Плановете на компанията са до края на годината, за нуждите на производствения процес, да бъдат открити минимум 50 нови работни места, а до средата на 2015 година във фабриката да работят поне 100 служители.
Всички служители в новата фабрика включително и Директора на производството са от Дупница.
Производствената база се намира в сградите на бившия завод Марена.

За разлика от повечето български фирми в шивашката индустрия, които работят за чуждестранни фирми поръчители, SPORT DEPOT произвежда и продава стоките си 100% на българския пазар, което гарантира на компанията независимост от капризите и непрекъснато нарастващите изисквания на чуждестранните фирми.
Производството е базирано на изключително качествени материали, внос от Испания, Италия и Турция.

До момента продукцията се приема отлично от потребителите и се продава много добре във всичките 18 магазина от веригата SPORT DEPOT, един от които се намира в Дупница.
Това, което SPORT DEPOT гарантира за своите нови служители е сигурност и добри условия за работа. Служителите ще получават не само добри и сигурни заплати и бонуси, но ще разполагат и със специално оборудвано помещение за почивка с хладилник, печка, кафе машина с безплатно кафе.
SPORT DEPOT кани всички, които искат да работят и да имат сигурността и комфорта, който осигурява голяма и доказала се на пазара компания, да заповядат и да кандидатстват за работа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене