Честни сини очи: Екскметът Атанас Янев гледа предано Иван Ибришимов в очите, но мина в отбора на АБВ

230-01-06-1-001-copy

„Екскметът Атанас Янев влезе в отбора на АБВ в Дупница и работи срещу БСП, а ми засвидетелства подкрепата си”, това обяви зам.-председателят на БСП-Дупница Иван Ибришимов, който беше втори в листата на червената партия за Кюстендилска област в отминалите парламентарни избори.

„Потресен съм и съм разочарован, защото не съм очаквал човек, на когото съм държал, на когото съм помагал, защитавал и вярвал, да постъпи по този начин”, обяви Ибришимов.

Камерата на вестник „Вяра” в изборния ден засне любопитна сцена. Атанас Янев се беше изправил и гледаше предано в очите Иван Ибришимов пред избирателната секция, където гласува.

Кога е минал в АБВ, не знаем, а и винаги, когато се свързваме с него, той неизменно си служи с лъжи. Само преди няколко месеца, когото се свързахме с него, го хванахме в поредна лъжа. Върховният касационен съд отмени оправдателната му присъда по случая „Тоби” с мотива „неправилно интерпретиран доказателствен материал за сделка на стойност 120 000 лв. Промяната на цените на стоките за зареждане на училищата са били в параметри над определените в договора, което е довело до облагодетелстване”, категорични са от ВКС.

Градоначалникът на Братя Галеви Атанас Янев обаче беше категоричен пред „Вяра”: Оправдан съм по всички дела, няма такова нещо.

Името на Янев се спряга за лидер на АБВ-Дупница, но поради напредналата си възраст той отказа. Янев е една от най-силните фигури на Георги Първанов в Дупница, защото има предприятия – шивашки цех и „Специалремонт”.

Снимката:

Кме­тът Ата­нас Янев гле­да пра­во в очи­те Иван Иб­ри­ши­мов в де­ня на из­бо­ри­те, но зад гър­ба му ра­бо­ти за АБВ.

viaranews.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене