ПОЛИЦЕЙСКИ КАПАН! 2-ма петричани заловени на Е-79 с „Ауди” с пренабити номера, натоварено на теглена от БМВ Х5 платформа

Без имеДупнишки полицаи от „Група престъпления по пътищата“ заловиха двама петричани на главен път Е-79 да извозват на платформа скъпо „Ауди“ с пренабити номера на рамата.
Аудито е теглено от БМВ Х5 по магистралата. Пътните полицаи спрели за проверка БМВ-то и установили, че аудито на платформата е без регистрационни номера. Усъмнили се, че автомобилът може би е краден.

Пред репортер на „Струма“ шофьорът на БМВ-то се представи с името Тодор, твърди, че е собственик на автокъща в Петрич, а спътникът в автомобила му се казва Георги.

„След около час ще пристигне в РУП -.Дупница купувачът на автомобила. Ние само транспортираме аудито, което струва 16 000 лева“, твърдеше петричанинът.

След обстоен преглед на аудито в предния двор на РУП – Дупница криминалисти установиха, че лекият автомобил е с пренабити номера на рамата. Колата остава на съхранение в двора на полицейското управление.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене