Кандидат-депутатът от БСП Богдан Боцев не забрави възрастните хора от Гоце Делчев

main_b

снимки: БСП

Концерт, добра дума, цвете и внимание дари на възрастните хора от Гоце Делчев кандидатът за депутат от Коалиция „БСП лява България” Богдан Боцев по случай Международния ден на възрастните хора.

В препълнената зала на Дома на културата те запяха заедно с любимите си местни изпълнители Боряна Карпузова и Дани Георгиева, с което за пореден път показаха, че въпреки годините, сърцата им са млади.

Танцовите формации „Неврокопчанки“ и „Вива Денс“ също зарадваха възрастните хора от Гоце Делчев, които Богдан Боцев уважи в празничния за тях ден.

„Времето, в което живеем, налага необходимостта да обръщаме все по-голямо внимание на възрастните хора, нека им дарим усмивки!“, заяви кандидатът за народен представител с бюлетина № 22 Богдан Боцев.

От своя страна възрастните от Гоце Делчев пожелаха изборен успех на Богдан Боцев на 5-и октомври със заръката държавните мъже да не ги забравят и да гласуват закони за по-добър живот не само за младите хора, но и за възрастните хора, които са стожерите на държавата.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене