Гайди посрещнаха миска-шахматистка след конкурс за красота в Перу Мина Попова е категорична: Българките са най-хубави

mina_oficial_Peru

Родна хубавица обра титлите на световния конкурс по красота „Miss and Mr. Planet Universe 2014” в Перу, пишат от ПРофайл.

mina_s_toalet_na_esil_duran

След като красивата Катя Дунева през 2008 г. стана трета на Световен конкурс в Щатите,Мина Попова доказа,че българските наистина са най-красивите на планетата.

С почетната корона  и ленти  от „Мис Планет Вселена 2014“, „Топ Модел на Планетата“ и „Най-перфектно лице“ се завърна Мина Попова от конкурса за красота провел се в периода 24 – 28 Септември в Перу.

мина_титли

Високата 183-сантиметра красавица е танцувала ръченица и носила традиционна народна носия на конкурса. Затова й я посрещнаха с гайди.

Мина_в_носия

Любопитен факт е, че родната хубавица има и спортни отличия по баскетбол  и волейбол, също така е и олимпийски шампион по шахмат в Италия.

В Перу Мина бе придружавана от баща си, както и от популярния лайфстайл пиар Атанас Лазаров(ПРофайл), Mr. Teen Bulgaria Planet 2014” – Теодор Йовев и „Mr. Bulgaria Planet 2014” – Чавдар Арсов, които също участваха в модната надпревара.

„Имаше много голяма конкуренция,  лично аз смятам, че всички бяха доста на ниво. Имаше много красиви момичета, но българките са най-красиви”, категорична е Мина пред бТV новините.

мина_3

„Тя вече почти има във всяка една точна на Земята приятели, с които може да се среща, да контактува, да и идват на гости, тя да ходи при тях на гости, а е само…дори няма 18 години”, радва се майка й Наталия.

С тоалети на Есил Дюран,Деси Зидарова и холивудските бански на Вилебрикуин, пък допълваха различните визии на официалната вечер в Ило, Перу.

Снимки: Cristian Pizarro De Galvez (Чили)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене