ВИДЕО : Откриха ново уширение на болницата „Пулс“ в Благоевград

болница Пулс

На официалното откриване на новия блок на МБАЛ „Пулс“ в Благоевград присъстваха болничната управа, част от медицинския персонал, както и много гости, представители на областната управа, ръководители на здравни заведения от Югозападна България.

болница Пулс

Тържественият Водосвет отслужи н.в.п. Неврокопски митрополит Серафим в съслужение на свещеници от владишкия клир на митрополията.

болница Пулс

Това е една нова социална придобивка не само за жителите на Благоевград, но и за цялата област, подчерта в приветственото си слово на празничното събитието кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов.

болница Пулс

Доверието на пациентите и мотивирания интерес на утвърдени специалисти да работят в болница „Пулс“ в Благоевград е наложило разширението на здравното заведение, обясни изпълнителният директор д-р Добромир Илковски.

болница Пулс

Болницата има сключени договори за работа с почти всички клинични пътеки. Оборудване е от най-ново технологично поколение, а луксозните условия за пациентите правят здравното заведение предпочитано от хората от пиринско.

болница Пулс

болница пулс 1

 болница пулс 3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене