Красимир Каракачанов: ДПС лесно управлява тютюнопроизводителите, защото са икономически зависими

ВМРО Гоце Делчев

Лидерът на ВМРО откри нов клуб на партията в Гоце Делчев

В Гоце Делчев бе открит нов клуб на ВМРО, който се намира близо до Общината на улица „Царица Йоана”. Лидера на Организацията, Красимир Каракачанов заяви, че председателите на двете дружества в града-Криси Попова и Георги Атанасов ще имат специалната помощ на ръководството на  партията, но всичко е в техните ръце, техните идеи и политически действия. Каракачанов посочи, че тютюнопроизводителите в Гоцеделчевско имат пълната подкрепа на ВМРО в техните протести, за по-висока изкупна цена на тютюна.

„ДПС, имаха достатъчно време да оправят този проблем, но те нямат сметка от това, защото много по-лесно се управляват хора, които са  изпаднали в икономическа зависимост…” – добави лидера на ВМРО.

На въпроса на журналисти, с кого ще се коалира ВМРО за предстоящите избори бе казано ,че все-още се водят разговори и консултации. С който Организацията е най-близо, като политически позиции за спасяването на България с него би могло да се правят коалиции. Такива срещи е имало с няколко политически субекта, но всичко е на ниво проучване и позиции.

Гости на събитието бяха председателя на Общинския съвет на град Сандански Атанас Стоянов,  общинския съветник от с. Гърмен Георги Керемидчиев, Иван Стоянов и Станимир Радулов от Благоевград, Георги Крънчев от Разлог.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене