Слънцето се показва, валежите спират

зимно слънце

Днес от запад валежите ще спират, а облачността ще се разкъса и временно ще намалее. Вятърът от север-северозапад ще отслабва. Над Североизточна България, където ще се задържи ветровито, снеговалежите ще продължат през целия ден и ще има навявания и преспи. Максимални температури от минус 6° в североизточните до 7-8° над нулата в крайните югозападни райони.

За Благоевград максималната температура днес ще е 3°, а минималната (-10°), за Банско 7°/0°, Разлог 7°/1°, Дупница 2°/-9°, Кюстендил 3°/-8°, Перник 2°/-11°, Гоце Делчев 8°/0°, Сандански 8°/-1° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 7°, а минималните до (-3°).

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще бъде значително по-ниско от средното, и през деня още малко ще се понижи.

Над планините ще духа слаб източен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад-югозапад. Облачността от запад временно ще се разкъса и намалее. Максимална температура на 1200 метра 1°, на 2000 метра минус 4°.

Над Черноморието ще духа умерен, по северното крайбрежие силен север-северозападен вятър, който постепенно през деня ще отслабва. Ще вали сняг, по-интензивен над северния участък. Максимални температури минус 5° – минус 2°. Вълнение на морето ще бъде 3-4 бала. Температура на морската вода е 7°-8°.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене