Ден преди скандала! Вестник „Хроника“ разкри: Фатме Билюкова я всяка година взима помощи, сменя си адре­са три пъти в гр. Гоце Делчев и винаги я гонят, защото страшно мно­го лъже и не си плаща сметките и наемите

За анонимните писма123
Преди няколко месеца се получи едно аноним­но писмо, адресирано до вестник Хроника, в което авторът изказ­ваше своето недовол­ство от работата на Социални грижи в гр. Гоце Делчев. То беше използвано некоректно срещу вестника с твър­дения, че главният ре­дактор налагал цензура. Онова анонимно писмо беше сканирано от служител в редакцията и предоставено на гражда­нина, който твърдеше, че го е написал, но не искаше да се представи с името си. Как е попад­нало на друго място и за какво е било използ­вано, не е наш проблем.

ДА! ВЪВ ВЕСТ­НИК ХРОНИКА ИМА ЦЕНЗУРА НА АНОНИМКИТЕ !

Когато наш читател иска съдействие срещу неправди, нарушения или корупционни дейст­вия в институциите, той би трябвало да ни се представи с името си, в противен случай няма как да получи нашето съ­действие. Медията, която 15 години получава общественото доверие на гражданите в региона, няма да промени своята политика в преследване на лъжлива слава и ти­раж с клюки и клевети.

Днес предлагаме на Вашето внимание, ува­жаеми читатели, поред­ното читателско писмо, авторът на което, не крие името си. Ако имате впечатления от работата на Социални грижи, изпращайте ни писма, като не забрави­те да поставите името си и телефон за връзка.

ТОВА Е СТАТИЯТА ПУБЛИКУВАНА САМО ДЕН ПРЕДИ ФАТМЕ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ЗАЩИТАВА НЕДЯЛКА ЦВЕТКОВА ВЪВ ВЕСТНИК ХРОНИКА! ПУБЛИКУВАМЕ Я ЕДНО КЪМ ЕДНО БЕЗ КОМЕНТАР! ВСИЧКО ОСТОВЯМЕ НА ВАША ПРЕЦЕНКА УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ!

ДАНО И КОЛЕЖКАТА БАЦАЛОВА ОТ ТВ ЗАПАД ЧЕТЕ ТЕЗИ РЕДОВЕ И ДА ПРОДЪЛЖИ ДА РАБОТИ ПО ТЕМАТА. НИЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ!

 

ПИСМО НА ЧИТАТЕЛ

Уважаема редакция, казвам се Митко Це­нов и съм от с. Гърмен,

Искам да изкажа мо­ята болка към една институция, която се казва „Социални грижи” гр. Гоце Делчев, с неин ди­ректор г-жа Цветкова. До кога ще се публикуват неверни неща по пресата.

Имам предвид Фатме Билюкова. Преди време в някои вестници се поя­ви статия, че социални грижи са й направили живота ад. Самата тя си прави живота ад, аз съм очевидец на цялата нейна афера. Тя всяка година взима помощи, сменя си адре­са три пъти в гр. Гоце Делчев и винаги я гонят, защото страшно мно­го лъже и не си плаща сметките и наемите. Сега в момента живее по улиците или при при­ятелки, понякога и в ту­ристическата спалня. Ако иска нещо в момен­та тя няма постоянен адрес, по принцип има, но е изгонена. Социал­ни грижи гр. Гоце Дел­чев на когото помагат най-много точно тези хора   плюят   по   тях.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене