Кметът на Сандански призова БСП, Сандански, да мисли за собствен депутат от града

totevКметът подчерта, че за да се случи депутат-социалист от Сандански, е много важно кандидатът трябва да бъде поставен на избираемо място в бъдеща листа на „Коалиция за България“ Кметът на Община Сандански Андон Тотев призова делегатите на XXXIV-тата Конференция на Общинската организация на БСП да мислят за свой депутат от града.

„БСП е водеща партия в общината. Апелирам към Вас: Ще дойдат новите парламентарни избори, защо да БСП да няма депутат от града? Всеки кмет от Област Благоевград знае какво е да се чука по министерски врати и колко е важно да има подкрепа в парламента. Всички разбирате, че това е важно за бъдещето на Община Сандански“, обоснова призива си Тотев, който бе гост на партийния форум на социалистите.

Кметът подчерта, че за да се случи депутат-социалист от Сандански, е много важно кандидатът трябва да бъде поставен на избираемо място в бъдеща листа на „Коалиция за България“.

Андон Тотев припомни, че за целия преход един-единствен ляв депутат от Сандански е имало в Народното събрание – д-р Димитър Димитров, който по време на правителството на Жан Виденов бе в парламентарната група на несъществуващата вече Евролевица на Александър Томов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене