Видео: DJ-фестивал в Гоце Делчев – за първи път в България

IMG_5921

Да се организира международен DJ-фестивал, в Гоце Делчев който е за първи път по рода си в България е идея на група млади и ентусиазирани неврокопчани

На сцена първото издание на „Международен DJ-фестивал – Гоце Делчев 2014“, снощи в градския парк се качиха най-добрите наши ди-джеи: Ясен Петров, DJ Семън, чийто корени са от неврокопско, DJ Дончо, DJ Метрополис, които представиха музика от 80-те и 90-те години на миналия век, както и аренби и хип-хоп – парти музика. Специално от Лондон за фестивала в Гоце Делчев пристигна популярният в цяла Европа гръцки DJ Елиас Дзикас. Музиката която поднесоха на феновете от Гоце Делчев бе не просто добре подбрани готови композиции,но това бе собствен продукт, съставени обработен от талантливите ди-джеи.

Първото издание на „DJ-фестивал Гоце Делчев – 2014“ премина при голям успех и интерес от млади и не толкова млади хора, които куфееха до късните часове снощи в градския парк.

Да се превърне инициативата Гоце Делчев в ежегодна, са ентусиазирани организаторите. Фестивалът се радва на подкрепата на Община Гоце Делчев и медийната подкрепа на Топ Преса. Инициативата бе подпомогната и от местните предприемачи.

IMG_5916

IMG_5917

IMG_5919

IMG_5920

IMG_5922

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене