Нежното цунами от Петрич Зори Янинкена: Парите и вещите не правят хората, не си падам по приказки, а по-действията

Шеметната петричанка Зори Янинкена спира дъха навсякъде, където се появи. Красавицата с буйна южна кръв има походка на газела и остър ум като бръснач. Затова Янинкена е една от най-популярните и харесвани млади дами в Петрич, кълнат се съгражданите й. Зори е изключително модерна, дрехите и аксесоарите й винаги са подбрани с усет и стил.

Зори Янинкина

На плажа дългокосата петричанка също се появява като излязла от корицата на модно списание. Приятелите й единодушно я определиха за морската нимфа на лято 2014. Зори събра очите с изящен бански в ярки цветове, който още повече подчерта тънката й талия и дълги крака.

Зори Янинкина

При Янинкена няма шест-пет. С категоричност тя казва: „Силните приказки, както всички знаем, са типични за слабите играчи. Силните играчи не говорят, а просто действат”. Хубавицата споделя и още откровения: „Ти искаш спокойно плаване, а аз винаги съм била цунами”. Зори има и голямо сърце, отворено за добрини и човещина. Ето какво казва тя, с което доказва, че стои много над материалните неща: „Свалете дрехите на един мъж, да остане без нищо. Чисто гол. Махнете и часовника му. Колата и портфейла настрана също. А сега си го представете на улицата без нищо. Все още ли ви харесва такъв, какъвто е? И бихте ли останали до него? Ето в това се крие истинската дълбочина на нещата. Парите и вещите не правят хората. Нито те въртят любовта, която се поражда помежду ни. Да не се прехласваме по материалните неща – истината е, че само истинското те докосва наистина отвътре”.

ВЯРА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене