„БСП лява България“ достига до всяко населено място на колела

main_b (2)„БСП лява България“ достига до всяко населено място от област Кюстендил на колела. Инициативата е на водача на листата с № 22, Мая Манолова.

“С това превозно средство ние искаме да стигнем до всеки човек, защото кампанията е със и за хората. Мисля, че това е един по-нестандартен начин да бъдем във всяко село, всяка паланка и при всяко семейство, което живее на територията на нашия регион“, обяви минути след представяне на превозното средство водачът на листата Мая Манолова.

За името на новото информационно средство е обявен и конкурс. Вече има и няколко идеи като „Буревестникът“, „Червеният Мишо“, „Червената стрела“ и други.

По думите на Манолова всеки един човек ще има възможността да чуе посланията на кандидат-депутатите лично от самите тях.

Освен това кюстендилци ще могат да изразят и личностната си позиция за работата на отделните кандидати.

„Направили сме много за региона, така че можем да гледаме хората в очите, да отговаряме на техните въпроси и там, където сме си свършили работата, да чуем и техните благодарности“, коментира още Манолова.

Тя припомни, че Кюстендилски регион се е променил осезаемо по време на предишното правителство. Самият областен град е по-различен, изградени са детски площадки, градинки, тротоари, Римската стена, Здравният център.

Това са инвестиции за над 15 млн. лв. само за община Кюстендил и над 20 млн. лв. за цялата област по Програмата за развитие на селските райони.

„Направихме много, така че да изглежда по-добре всяко едно населено място от нашата област. Направихме немалко и за възрастните, и за младите. Основното ни предизвикателство е свързано със създаването на нови работни места и привличането на инвестиции. Една година работихме за привличането на сериозна австрийска инвестиция, която е в напреднала фаза  и е свързана с машиностроенето“, каза още Мая Манолова.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене