НПО “ Активна съвест“ официално поиска оставката на шефката на социални грижи Гоце Делчев. Излизат на протест!!!

андон балтажиев„Изключително сме възмутени от поведението и работата на шефката на „Социално подпомагане” Недялка Цветкова в  град Гоце Делчев. Тази жена още днес трябва да си подаде оставката. Не може бедни и гладни хора да не получават помощи, а синове и роднини на бизнесмени с много пари да се ползват от услугите на социално подпомагане. Това е публична тайна. Върхът на наглостта е писмото, което публикувахте на Цветкова до Бойко Борисов. Тази жена признава с подписа си, че е кадрувала и назначавала хора по политически причини, в случая за партия ГЕРБ. Къде са институциите? Какво правят хората, които са я назначили, как ще отговорят на това?”.

Думите са на лидера на организацията, бореща се за права и справедливост НПО „Активна съвест” Андон Балтаджиев, казани по повод скандала, гръмнал с Недялка Цветкова и писмото й до Бойко Борисов, разкрито от сайта Нова Места. ВИЖТЕ ТУК

Балтажиев иска да увери обществото, че, ако Цветкова не си подаде сама оставката, ще бъде принудена с гражданска инициатива. „От страниците на вашите медии ще призовем всички хора да излязат на протест пред социалното, докато наглата държавна чиновничка не си тръгне завинаги от институцията! Такива хора място нямат в администрацията”, уверен е още Балтаджиев, който дава ултиматум 10 дни на Цветкова да си тръгне от заеманата до сега длъжност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене