Рок и детско шоу на площада в Симитли

rok-i-detsko-shou-simitli3Хиляди „загряваха” за празника на Симитли в неделя вечер на централния площад. От вчера Симитли е в духа на празника. Малките големи таланти откриха празничната феерия на площада с пъстри изпълнения в ритъма на поп, джаз, балет, народен фолклор. От късен следобед шоуто с децата откри бате Брано от Благоевградски младежки театър, който игриво закачаше малчуганите в антрактите на детските изпълнения. Пъстър спектакъл на сцената сътвориха децата от школите към читалище „Св. Климент Охридски“ и хлапетата от Детските градини от общината. Празничният ритъм продължиха самодейните състави към читалище „Св. Климент Охридски“ и Снежина Андреева, наследниците на народната певица Гума Иванова – Ива и Велислава Костадинови.

Рап- и поп-феерията в неделя вечер продължи със Светльо Витков и Хиподил и рап изпълнителката Сандра с балет.

Днес в 18.00 часа през града ще премине празничното шествие, пред паметника „Лъвчето” ще отдадем заслужена почит на героите-освободители на Симитли и България с поднасяне на венци и цветя на признателност.

Както съобщихме, концертът ще започне на площад „Септември” в 19.00 часа с участието на Танцов състав към читалище „Св. Климент Охридски“, Ансамбъл „Веселие“ и мажоретен състав. За „Честит празник, Симитли” ще пеят Ивана и Иван Дякови, Николина Чакърдъкова, Силвия Кацарова, Борис Дали, Галин, Камелия с духов оркестър.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене