„Славия“ победи и двата „Пирин“-а на турнира в Благоевград

104646-detski-turnir-2014---3Отборът на „Славия“ стана първият тим, спечелил две победи и в двете възрасти на международния детски футболен турнир в Благоевград. Така реално малките слависти станаха и първия сигурен полуфиналист на турнира в областния център. Само преди минути децата на „Славия“, родени през 2003 година, победиха „Пирин“ Благоевград с 3:0 и, след като вчера се наложиха над „Войводина“, очаквано се класираха на полуфинал. Начело на белите в тази възраст е бившият футболист „Левски“, „Пирин“ Благоевград и „Славия“, както и на няколко отбора от чужбина Петър Шопов. Преди това в тази група „Войводина“ победи „Арис“ с 4:0 и даде сериозна заявка за второ място в групата.

При децата, родени 2004 година, „Славия“ победи „Пирин 2001“ с 1:0 на „Портър парк“ в Бачиново, но това бе достатъчно на белите да спечелят първото място и в тази група, тъй като преди това „Войводина“ буквално унизи „Арис“ с 12:0.

Днес след обяд Войводина играе с „Пирин“ Благоевград в едната възраст и „Пирин 2001“ в другата възрастова група. Като доста интересен се очертава и мачът между „Левски“ и „Ботев“.

Утре преди обяд на стадион „Христо Ботев“ ще се играят срещите за разпределение на местата между 5-то и 8-мо и в двете възрасти, а след обяд са полуфиналните срещи в турнира, които също ще се играят на стадиона в Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене