Без категория

Страх от реваншизъм в Инспекцията по труда в Благоевград: Бившият директор П. Попадиин се върна в директорския кабинет с решение на съда

Страх от реваншизъм тресе служителите на инспекцията по труда в Благоевград, които преди време приеха с радост уволнението на директора си Петър Попадиин. С решение на административните съдии в София той се връща в директорския кабинет. Вчера бе представен официално, а досегашната директорка, която спечели конкурс и управляваше инспекцията София Янчева се връща в Симитли, откъдето дойде начело на инспекцията. Янчева е един от лидерите на червените в областта.

Веднага след влизането му в кабинета си Попадиин проведе и първата си оперативка с искане на доклади на свършеното до момента. Той бе освободен от поста след смяната на властта при последните избори. 4 години преди това бе начело на институцията. Новината за възстановяването му бе приета с овации от някои от служителите му, други обаче очакват, че новият -стар директор ще започне да се освобождава от неудобни служители, гравитирали около Янчева и показали, че не одобряват стила и методите на ръководене на Попадиин преди време.

П. Петров/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене