Без категория

Местния печат

печат

„Струма“

Влак прегази медсестри близначки, едната оцеля окървавена, пътниците в шок

63-годишната стоматологична сестра Антоанета Пържова – Тони от Благоевград загина под влакова композиция, пътуваща за Петрич. Трагичният инцидент стана вчера малко след 14 часа на железопътната линия на изхода на Благоевград, в близост до полигона, при разклона за Айдарово.

Двама мъже свалиха търговка от бус, запушиха й устата и отмъкнаха чанта с 3000 лв.

Двама мъже отнеха със сила чанта с 3000 лв. на търговката на зеленчуковата борса до петричкото село Кърналово Даниела Подолинска. Грабежът станал около 5:30 часа вчера сутринта на пистата на бившето селскостопанско летище срещу борсата.

Горски стражар простреля бракониер с 2 куршума, екополицай пребит с палки

Горски стражар от Гоце Делчев простреля бракониер при опит да спаси екополицай. Екшънът се разигра в сряда около 22:30 часа в местността Старите лозя край село Баничан.

Затворник избяга от общежитието в Самораново след писмо от близки

Затворник избяга от общежитието в с. Самораново, община Дупница. Инцидентът вдигна на крак всички надзиратели, в издирването на беглеца се включи и Съдебна полиция. 40-годишният Николай Сашов Иванов от гр. Радомир, който излежава 9-м. присъда за кражба на желязо, вчера около 10:00 часа се промъкнал през телената ограда и изчезнал в гористата местност до общежитието.

“Вяра”

Бягството на Николай Сашков от затвора в Самораново заради липса на психолог. Съкилийници: Съпругата на затворническия шеф Стателов взема заплата, но не я е еня

Причината за бягството на Николай Сашков от затворническото общежитие в дупнишкото село Самораново е липсата на психолог, де факто има двама формални, единият от които е съпругата на затворническия шеф Георги Стателов-Веселка Стателова, съобщиха за в.”Вяра” затворници. Напоследък Николай е бил безкрайно притеснен и е била очевидна нуждата от специалист, който да спре безпокойството му. Той е получил информация, че неговият син е арестуван. Радомирецът дни наред се е молил на шефа си Георги Стателов да го пусне.

Две близначки се хвърлиха под влака край Благоевград, едната загина на място, другата е с тежка травма на главата

Две сестри близначки от Благоевград, известни като Нетките, се хвърлиха под влака на жп линията край благоевградския квартал „Струмско”. Антоанета Пържова загина на място, а Анета е в реанимация с опасност за живота поради тежка травма на главата. Близначките са известни медицински сестри в Благоевград, не са семейни.

92-годишната Вена Стоева сe бори за живота си, зверски изпохапана от трите кучета на овчаря Славе от Бадино, снахата Светла от Дупница: За втори път й се случва! Искаме затвор и смърт за зверовете

92-годишната Вена Андонова Стоева е с опасност за живота, след като била нападната от три овчарски кучета в с. Бадино, община Дупница. Кучетата са на селския овчар Славе, съобщи снахата на пострадалата Светла Стоева, известна фризьорка в Дупница.

Пиян съпруг преби жена си с дива ярост, уплаши до смърт петте си деца в Дупница

48-годишният  Красимир Василев вилнял в дома си в дупнишкото село Самораново, пребил жена си Ася, хвърлил в ужас и петте деца, който създали по време на брака, след което изпаднал в дива ярост при опита на полицаите да го усмирят с белезници. Майката е с травми по цялото тяло, цялата в кръв, линейка на спешен център я откара в безсъзнание в болницата, съобщиха в редакцията съседи.

Уволнената на рождения си ден експертка от дирекция „Земеделие” в Благоевград Емилия Вълова повежда бунт срещу Манолова: Защо реве като вдовица след поголовната сеч при Орешарски, ще й кажа аз на нея как се уволнява

Дългогодишният специалист от Областна дирекция „Земеделие” – Благоевград, Емилия Вълова, която бе освободена от поста навръх рождения си ден, повежда контрапротест срещу Мая Манолова.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене