Гришо започва днес на US Open

Григор Димитров

Цвети срещу Янкович около 20:00 ч.

Дългоочакваният първи мач на Григор Димитров на US Open ще започне днес около полунощ. Гришо се изправя срещу американеца Райън Харисън в последния двубой от програмата на корт „Луис Армстронг“, като срещата няма да започне преди 0:00 ч. българско време. Преди това са мачовете Шуай Пън – Агнешка Радванска, Марин Чилич – Маркос Багдатис и Симона Халеп – Яна Цепелова.

Гришо е поставен под №7 и е абсолютен фаворит на букмейкърите, които оценяват шансовете му за победа с коефициент 1.08 срещу 8.00 за Харисън. Двамата се срещнаха и в първия кръг на тазгодишния Уимбълдън, когато Димитров спечели със 7-6(1) 6-3 6-2, а ако отново преодолее съпротивата на американеца, във втори кръг ще срещне Карлос Берлок или Дуди Села

Днес ще видим и двубоя от втория кръг на Цветана Пиронкова срещу бившата №1 в света Йелена Янкович. Той е втори в програмата на „Grandstand“ и е предшестван от срещата Фелисиано Лопес – Иван Додиг, която започва в 18:00 ч. Първата ни ракета е аутсайдер с коефициент 5.50 срещу 1.12 за Янкович.

Добрата новина е, че двата български мача са на втория и третия по големина кортове на US Open т.е. ще може да се гледат на живо в интернет.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене