Кубрат: Стискам зъби и ще довърша това, което съм започнал

Пулев добави, че няма сила, която да го спре да довърши това, което е започнал

Големият български боксьор Кубрат Пулев разбра вчера новината за отлагането на дългоочаквания двубой със световния шампион Владимир Кличко.

Пулев сподели, че ще стисне зъби защото няма сила, която да го спре да довърши това, което е започнал.

„Бог гледа и не забравя. Аз съм чист пред съвестта си. Опитвам се да запазя спокойствие, както и добрия тон. Бях готов. Нямах вече търпение. Сега ще  тисна зъби, защото това, което съм го започнал, няма сила, която да ме спре да не довърша“, заяви Кубрат Пулев пред вестник „Преса“.

Претендентът за световната титла нямаше представа какво го очаква до 16:30 часа в понеделник. Той проведе обичайната си сутрешна тренировка, обядва с приятели и се оттегли в следобедна почивка. В това време телефонът му е изключен, но всички за разбрали новината и искат да се свържат с него и да му дадат още кураж

Всичките билети, купени за мача, ще важат и за новата дата. Никой не се наема обаче с прогноза кога ще бъде тя. Вчера в Хамбург пропищяха и хотелите, които бяха претъпкани специално за голямото събитие на 6 септември. Масово анулиране на резервации сполетя както тях, така и самолетните компании.

Стотици българи вече стягаха куфари за Германия, когато разбраха, че чартърните полети се отменят за неопределено време.

inews.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене