Без категория

Стартират курсовете по програма „Аз мога повече”

ofelia7

Свикнали сме да свързваме името на управителката на „Одит Адвайзерс” ООД с крупни и отговорни одити на държавни институции, с важни за страната ни европроекти, като едно от малкото оторизирани одиторски дружества в страната. Едва ли е нужно да изброяваме богатия опит на Офелия Славкова в извършване на независим финансов одит на финансови отчети на предприятия и институции като Народното събрание, МВР, Български митници, множеството одити по проекти, финансирани от ЕС и Световната банка. Тя е авторитет в икономическите среди, номинирана за най-добър мениджър, който с висококвалифицираната си работа е доказала своя професионализъм и капацитет в сферата на българската икономика и одит.

Това лято виждаме дейната и очарователна дама в нова позиция – като директор на European Education Centеr, който провежда висококачествени обучения и курсове, организира тиймбилдинги, конференции и семинари. „Силата ни е отразена в качеството на предоставяните от нас услуги и в уникалността на провежданите от нас обучения, целящи да разкрият човешките възможности и потенциал”, обяснява ми целта на елитната образователна институция, занимаваща се с лидерски и мотивационни обучения, Офелия Славкова.

В разгара на лятото обаче най-търсени са езиковите курсове и тези за безплатно обучение с ваучери по схема „Аз мога повече” по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

– Огромен е интересът към този начин за повишаване на квалификацията през целия живот – безплатно с ваучер, която предлага Агенцията по заетостта. За Eвропейски образователен център (eoc-bg.com) няма лятна почивка, тъй като сега е моментът, когато идват желаещите да се обучават с ваучер.

Курсовете по английски и немски започват през август, а по френски, руски и испански през септември. Еuropean Education Center работи по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ към Агенцията по заетостта, Дирекция „Бюро по труда“ и провежда висококачествени обучения с ваучери, съгласно Европейската квалификационна рамка. Предвиждат се и курсове за усвояване на ключови компетенции в областите на икономиката, мениджмънта, компютърна грамотност и т.н., но през есента. Курсовете се финансират от Европейския социален фонд, а на успешно преминалите обучение Центърът издава сертификат.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене