Сарандев, Радулов и Балтаджиев с най-много номинации от социалистите в Гоце Делчев

сарандев

В навечерието на конференцията на БСП – Гоце Делчев вече са почти ясни основните кандидатури за народни представители, които ще влязат в сблъсък утре, за да търсят място в листата на червените в Пиринско.
Според запознати с най-много номинации от кварталните организации е председателят на партийната организация Валери Сарандев, втори се нарежда досегашният депутат инж.Тодор Радулов, а на трето място изненадващо застава съветникът Димитър Балтаджиев, който е сравнително непознато лице.
С по-малко номинации от кварталните организации са заместник-кметът Богдан Боцев и съветниците Димитър Бояджиев и Магдалена Пиринска, които се очаква да се оттеглят.
Гоцеделчевските социалисти обикновено не излъчват повече от две номинации за народни представители от общината, за да имат по-силни позиции и да се борят за избираеми места при реденето на областната листа.
Така утре на общинската конференция битката за гласовете на делегатите ще е именно между председателя на БСП – Гоце Делчев Валери Сарандев, който е заместник-кмет и председател на ЛРС „Сокол“, бившия депутат от Коалиция за България Тодор Радулов и общинския съветник Димитър Балтаджиев.
Не са изключени и изненади, коментират преди партийния форум активисти на БСП, които смятат, че и тримата номинирани за кандидат-депутати са достойни и отговорни личности и неслучайно са получили подкрепата и доверието на съпартийците си.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене