Вяра: Фейсбук разкъса Манолова след нападката й срещу Плевнелиев, хората избухнаха:

Мая Манолова

Мая, много си малка да оценяваш президента, това не ти е кюстендилският пазар, има ли по-агресивен политик от теб

Фейсбук нападна Мая Манолова! Хората се разлютиха на изявление на кюстендилката, че речта на президента Плевнелиев била изпълнена с агресия. Пред Би Ти Ви Манолова заяви, че президентът си бил превишил правомощията и нямал право да говори така реваншистки.
Припомняме, че Росен Плевнелиев призова служебния кабинет да изкара на светло всички бакии и далавери на кабинета „Орешарски”, което силно е подразнило и уплашило Мая Манолова и компания. „Съчувствам на професора по конституционно право Георги Близнашки за това, което е принуден да изтърпява. Слушах речта на президента, която имаше много агресивен тон.
Желанието на президента да бъде значим фактор няма своята основа. Той няма правомощие да възлага задачи на никое правителство”. Това коментира пред Би Ти Ви острието на БСП Мая Манолова по повод официалното представяне на служебния кабинет от държавния глава.
И продължи: “Служебното правителство не може да изпълнява политически задачи, каквито се опита да му възложи Плевнелиев”. След изявлението на  Манолова фейсбук полудя, пише сайтът jenabg.com.
Хиляди българи се нахвърлиха срещу Мая и буквално я заковаха на стената на позора. Мая Манолова беше засипана както с градивна критика, така и с люти обиди!
Ето част от тях: „Ех, Мая, Мая… Има ли по-агресивен политик от теб? Много си малка, за да даваш оценка на президента! Това да не ти е кюстендилският пазар… Все си подготвена и все бърбориш по всяка тема… Хайде спри се вече и се упражнявай в риторика на „Позитано” 20!”
„Тая не се ли появи в някой ефир и не се ли разкудкудяка – не може! Мая иска да чува само похвали за БСП, но такива похвали се сипят само на техните събори като този на Бузлуджа. Иначе действителността е друга и тя още не може да го осъзнае и да го приеме!”
„Аз по-агресивно същество от Мая-Лая не съм срещал по екраните! Точно Манолова да говори за агресия е гротеска и половина!”
„Манолова, назаем брашно тъпкано се връща, е казал народът!Какво правихте вие една година, как не плюхте по президента, как не се гаврихте с него…Сега е ваш ред да ядете плюнките и гаврите! Хайде честито!”
„Пир по време на чума! Половината държава е под вода, Манолова седнала да кряка по телевизията.
Как не каза една дума, че знае за разрушените къщи, за удавените хора, как не изрази едно съболезнование на почернените семейства… Явно за такива хора като Мая Манолова властта е самоцел. С такива политици България ще има само проблеми.”
„С подобни кумири няма скоро да излезем от блатото.
Социалист съм, но никога няма да гласувам за такива като Корнелия Нинова и Мая Манолова.
Не стига, че са кариеристки – но и реални вещици.
Както по визия, така и по манталитет.
Радвам се, че начело на БСП е другарят Михаил Миков.
Дано отърве партията от кудкудякащи кокошки!”

Снимката: Мая Манолова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене