Вяра: Търговка №1 на Сапарева баня Валентина Коритарска-Кметска през сълзи пред Сидеров: Синът ми Иван фалира и се поболя, молих за помощ Мая Манолова и Ибришимов – не ми помогнаха

БСП ползва в офиса си в курортния град мой балатум, взет на кредит за 750 лв., върнаха ми парите, след като ги заплаших с в. „Вяра” 

Валентина Кметска

Търговка №1 на Сапарева баня Валентина Коритарска-Кметска изплака болките си пред Волен Сидеров и Илиан Тодоров по време на посещението им в курортния град. Жената през сълзи сподели, че е търсила помощ къде ли не – при дупнишкия депутат Иван Ибришимов, при кюстендилката Мая Манолова – но никой не й е протегнал ръка.

Мая Манолова

„Синът ми Иван Кметски не е добре със здравето, имаше магазин, но фалира. Тегли кредити и с честни пари искаше да има някакво препитание за семейството си. Но „благодарение” на банките и неразбориите в цялата страна стигна до фалит”. Има нужда от помощ. Молих и депутата Иван Ибришимов, и Мая Манолова, когато са идвали в Сапарева баня. Останахме само с обещанията за сина ни”, разказа разплакана Кметска. Тя е била 28 години медицинска сестра в поликлиниката в Сапарева баня, а над 30 години е членвала в БСП.

Иван Ибришимов

„През 2000 г. поради партийната си принадлежност бях съкратена. Останах без работа. Започнах да се занимавам с търговска дейност. В помещението, което бях наела за магазин, бях сложила балатум, взет на кредит за 750 лв. Ползвах го съвсем малко и при изнасянето ми от това помещение въпросният балатум беше останал на съхранение в същия обект. През това време БСП-Сапарева баня наема същото помещение за офис. Без да ме уведомяват, си слагат наново този балатум и при опити и молби от моя страна близо 5 години да ми го заплатят изплатиха ми една нищожна цена за балатума – сума от 230 лв.

Волен Сидиров

И то това стана след много сълзи и молби от моя страна. И когато им казахме, че ще съобщим за този случай във в. ”Вяра”, успяхме да вземем тази сума. След тази кавга те не ме поканиха нито на събрания, нито на Бузлуджа, нито на Жабокрек. Поради тази причина напуснах БСП и симпатизирам на „Атака”. Виждам в лидера на „Атака” Волен Сидеров единствения политик, който може да помогне на хората, които са в беда. Бори се за техните права, а не само за собствените облаги, както правят други партии”, допълни Валентина Кметска.

Снимките

1 Валентина Кметска

2 Мая Манолова

3 Иван Ибришимов

4 Волен Сидеров

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене